
Grov rotstappe
15 Minutes
5 personer
Presentasjon
En god skje crème fraîche eller rømme og grovhakket gressløk til servering.

Slik gjør du det
Rens, skrell og del alle grønnsakene i jevne biter
Ha alt over i en kasserolle, tilsett vann så det akkurat dekker og en god klype salt
Kok grønnsakene helt møre
Hell av kokevannet og mos grønnsakene sammen med fløte og smør
Smak til med salt og pepper
Næringsinnhold
Beskrivelse Verdi
Energi kJ 978,39 kJ
Energi kcal 236,5 kcal
Fett 20,24 g
Hvorav mettede fettsyrer 13,01 g
Karbohydrater 9,53 g
Hvorav sukkerarter 7,74 g
Kostfiber 4,05 g
Protein 2,04 g
Salt 0,26 g
Vitamin A 382,71 RAE (47% *)
Vitamin D 1,54 µg (30% *)
Vitamin C 22,68 mg (28% *)
Folat 63,38 µg (31% *)
Kalium (K) 499,24 mg (24% *)
Ingredienser
Grov rotstappe
200gkålrot
200ggulrøtter
200gsellerirot
200gpastinakk
200gjordskokk
1dlfløte
3sssmør
salt og pepper*, etter smak
*ikke næringsberegnet